Eerst een mooie previewavond, waarbij theaterliefhebbers als eersten kennismaakten met het nieuwe theaterprogramma van 2022-2023 en daarna verschijnt de theaterbrochure. Rond/op 15 juni wordt de nieuwe brochure met het theaterprogramma van Theater Stroud huis-aan-huis in Putten verspreid. In de brochure staan ruim 25 prachtige voorstellingen van verschillende genres: “Van muziek en cabaret tot literair en kindertheater, we hebben geprobeerd een zo gevarieerd mogelijk aanbod neer te zetten om iedereen een leuke avond uit te bezorgen!”

Voorzitter Astrid van Schaik: “De nieuwe brochure wordt in het centrum, als ook in het buitengebied van Putten verspreid. We willen het nieuwe theaterprogramma natuurlijk bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht brengen maar niet iedereen ontvangt de gids thuis, bijvoorbeeld door een nee-nee sticker. In dat geval kunnen belangstellenden de brochure gratis ophalen bij het VVV-kantoor, de Bibliotheek of bij Stroud aan de Brinkstraat en enkele winkeliers in Putten. Voor actuele informatie over de voorstellingen zijn we actief op Facebook, Twitter, Instagram en natuurlijk onze nieuwe website.”

Programma

De nieuwe programmeur van het theater, Nithard Keijdener: “We zijn weer ontzettend trots op ons programma. Het is ruim en gevarieerd, met komend seizoen nét weer even wat andere namen en gezichten dan mensen misschien van Theater Stroud gewend zijn. Op die manier proberen we een zo breed mogelijk publiek – van jong tot oud – naar de theaterzaal te trekken!”

“Zo beginnen we deze zomer, net als voorgaande jaren, met het succesvolle KlapstoelKabaret in de prachtige omgeving van landgoed Schovenhorst. Het echte seizoen in de theaterzaal starten we met een (ingehaalde) jubileumvoorstelling van pianist Wibi Soerjadi, daarna is traditiegetrouw de Week van de Dementie met Willeke Alberti. Eind van de maand komt het komische duo Trapeze, gevolgd door de muzikale groep The Kik. Begin oktober is er een voorstelling van Juul Vrijdag, waarbij we samenwerken met de Stichting Gelukkig Ouder Worden. Natuurlijk is er in de herfstvakantie ook weer een kindervoorstelling, dit keer met Ernst, Bobbie & de rest. Begin november treedt het muzikale duo Beth & Flo op en aan het eind van die maand is er een toneelstuk met onder andere Johnny Kraaijkamp. De maand december wordt muzikaal! Eerst met het plaatselijke popkoor Stick Together en daarna met de rock ’n roll band The Wieners.”

“Begin van het nieuwe jaar starten we met de kindermusical Jungle Boek, daarna komt cabaretière Janneke de Bijl met haar voorstelling naar Putten toe, evenals Soy Kroon, Thijs van de Meeberg en Speelman & Speelman. Eenmaal aangekomen in de maand maart is daar zoals gebruikelijk een literaire avond in samenwerking met de bibliotheek en dit keer schrijver, historicus Maarten van Rossem. Eind van die maand en begin april vullen zich met cabaret en komedie met De Kiesmannen, Andries Tundru en Eddy Lusse. Naast alle reguliere voorstellingen hebben we, nog altijd in Nederland uniek, onze eigen ontwikkelde Adopteer-projecten, waarbij voorstellingen en specifieke doelgroepen, zoals onderwijs of ouderen, aan elkaar gekoppeld worden. In onze categorie PodiumXtra geven we lokale artiesten of kunstenaars een podium, dit keer Gerard van Eijden. Tenslotte sluit in de maand mei cabaretière Annick Boer het theaterseizoen af.”

“Kortom, we hopen theaterliefhebbers een verrassende, inspirerende en leuke avond uit te bieden. Theater Stroud is een plek om te genieten, te ontmoeten en om inspiratie uit te putten!”

Kaartverkoop

En nu helemaal zin in onze voorstellingen? Ga dan snel naar de pagina Voorstellingen!

Ben je bij de previewavond geweest en heb je de speciale kortingscode gezien, gebruik deze dan voor de voorstellingen van Wibi Soerjadi, Trapeze, Dichter Bij, Meer dan mogelijk en Op zoek naar Europa.