Informatie kaartverkoop

Online kaarten kopen

Op de pagina Voorstellingen klik je op de gewenste voorstelling. Dan word je naar de pagina van die voorstelling geleid. Klik op de knop ‘BESTEL KAARTEN’. Door de stappen te doorlopen, kun je kaarten kopen. Na de betaling per iDEAL ontvang je de kaarten direct per e-mail.

 

Kaarten kopen bij VVV Putten

Kaarten voor onze voorstellingen zijn ook te koop bij het VVV-kantoor op Kerkplein 15 – in het centrum van Putten.

 

Aan de kassa kaarten kopen

De kassa van Theater Stroud is één uur voor aanvang van iedere voorstelling geopend. Op dagen dat er geen voorstelling is, is de theaterkassa gesloten. Let op: je kunt alleen pinnen aan de theaterkassa van Theater Stroud.\

 

Kortingen en acties

Soms werkt Theater Stroud met een kortingsactie. Korting is helaas niet met terugwerkende kracht geldig op reeds gekochte kaarten.

Onzichtbaar
De voorstelling is uitverkocht. Kan ik op de wachtlijst?

Ja, dat kan. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst door het wachtlijst-formulier in te vullen. Zodra er stoelen vrij komen, ontvang je een bericht.

Kan ik mijn Podium Cadeaukaart bij Theater Stroud inleveren?

Helaas kan bij Theater Stroud niet met de Podium Cadeaukaart betaald worden.

Ik ben mijn kaarten kwijt of vergeten. Wat nu?

Geef dit zo snel mogelijk aan ons door per mail of bij de theaterkassa, dan maken wij een digitale kopie van je kaart. De  oorspronkelijke kaart is dan niet meer geldig. Let op: Een servicemail is geen geldig toegangsbewijs.

Ik kan niet komen, mag ik mijn geld terug?

Het is niet mogelijk om de kaarten te retourneren of te annuleren, maar je kunt wél iemand anders in jouw plaats laten  gaan. Dit kun je zelf regelen.

Gaat de voorstelling wel door?

Onze website heeft altijd de meest actuele informatiematie over speeldata en  aanvangstijden. Bij twijfel raadpleeg onze website. Bij gewijzigde, verplaatste of geannuleerde voorstellingen krijgen de kaarthouders altijd bericht per mail. Ook met informatie over de verdere afhandeling. Belangrijk dus om ook je mailadres achter te laten voor een
snelle afhandeling.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste voorstellingen bij Theater Stroud.