Tijdens deze SpotlightSale! krijg je gedurende 24 uur maar liefst 50% korting (*) op een kaartje. De kaartjes kosten dan slechts €13,75 per stuk. Gebruik hiervoor de kortingscode SPOTLIGHTSALE.

Trapeze is een scherpe en inventieve komedie over twee trapezewerkers die in de nok van het circus klaar staan om te springen. Wanneer de avond anders blijkt te verlopen dan ze verwacht hadden, ontstaat er twijfel over of ze elkaar wel blind kunnen vertrouwen. Dit uit zich niet alleen in hun verschillende opvattingen over de circustraditie, maar ook in hun persoonlijke ambities die toch verder uit elkaar liggen dan ze dachten.
Als een van de twee gaandeweg het gevoel krijgt dat de ander hem laat vallen, neemt hij een even rigoureus als dramatisch besluit…

De SpotlightSale! gaat in op vrijdag 2 september 2022 om 12.00 uur. Maar let op: er is slechts een beperkt aantal kaarten voor de SpotlightSale! van Trapeze beschikbaar. Wees er daarom snel bij! Na 24 uur dooft de schijnwerper en is de kans op korting verkeken. Ga dus vliegensvlug naar Trapeze!