Lees jij graag spannende boeken? Dan moet je Esther Verhoef (leren) kennen en ontmoeten! Dat kan op vrijdag 3 november om 20.15 uur in Theater Stroud.

Esther is met negen nominaties voor de NS Publieksprijs recordhouder en is Nederlands meest genomineerde en bekroonde thrillerauteur. Alleen in Nederland zijn er al meer dan 2,9 miljoen thrillers en romans van haar verkocht. Misschien ken je haar ook wel onder de pseudoniem Escober. Onder deze naam schrijft ze actiethrillers samen met haar man Berry.

In een interviewsetting met Marco van den Berg vertelt Esther deze avond over eigen werk en gaat ze verder in op haar nieuwste thriller Alter Ego uit 2023. Ook het publiek kan haar vragen stellen.

Theater Stroud organiseert deze avond samen met Bibliotheek Noordwest Veluwe. Na de lezing kun je boeken kopen en laten signeren bij de boekentafel van boekhandel Bruna Putten.

Workshop De Veluwe als plaats delict

Voorafgaand aan de avond met Ester Verhoef geeft Machteld van Zalingen de workshop ‘De Veluwe als plaats delict’. Machteld komt uit Putten en schrijft zelf ook boeken in de lijn van Esther Verhoef. De workshop is in Stroud van 19.00 tot 20.00 uur en er is plek voor maximaal 16 mensen. Meedoen aan de workshop kost €5,- en hiervoor zijn de tickets bij te bestellen bij de tickets voor de voorstelling.