Inmiddels gaan we richting de kortste – en dus donkerste – dag van het jaar. En om deze dagen wat lichter en gezelliger te maken hebben wij de πƒπ¨π§π€πžπ«πžπƒπšπ πžπ§πƒπžπšπ₯! Dat betekent dat de kaarten voor de π‘π¨πœπ€β€™π§’𝐫𝐨π₯π₯ π›πšπ§π π“π‘πž π–π’πžπ§πžπ«π¬ met een korting van € 12,50 te boeken zijn. Ze spelen op zaterdag 17 december a.s. bij ons in het theater. En zo worden de donkere dagen fantastisch!

Rock’n’roll band The Wieners gaat terug naar de begindagen van de popmuziek: the fifties! Van de country/blues en honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de sun-rockabilly van Carl Perkins en Johnny Cash, tot en met het meer gepolijste werk van onder anderen Ricky Nelson en The Everly Brothers. Prachtige, authentieke vertolkingen van tijdloze liedjes die iedereen nog kent. The Wieners voorzien de muziek van interessante, soms komische en soms ontroerende anekdotes over deze eerste pophelden, waarvan velen op tragische wijze aan hun eind kwamen.

De band bestaat uit Rob Roemers (zang, gitaar, steel guitar), Jaap Wijn (zang, contrabas, basgitaar) en Jan Timmermans (zang, drums, gitaar). The Wieners waren de afgelopen jaren in de theaters te zien met hun odes aan The Everly Brothers en Buddy Holly. Nu een eerbetoon aan alle belangrijke country- en rock’n’roll pioniers, ofwel de Classic Rock’n’Roll Stars!

Boek direct kaarten!

 

Deze korting is helaas niet van toepassing op reeds gekochte kaarten.