Uit nood geboren maar inmiddels een doorslaand succes, het KlapstoelKabaret van Theater Stroud. Ook deze zomer zijn theaterliefhebbers weer van harte welkom voor dit succesvolle initiatief, waarbij zij kunnen genieten van kleinkunst en cabaret vanaf een klapstoel in de mooie, bosachtige omgeving van Landgoed Schovenhorst.

De nieuwe programmeur van Theater Stroud, Nithard Keijdener: “Met enthousiaste blik kijken wij weer uit naar de KlapstoelKabaret optredens. De eerste keer op 24 juli komen Anne Neuteboom en Ramon Chatrer naar Putten toe.

Anne werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019 (‘een frisse wind in het huidige cabaretlandschap’, aldus de jury), het regent sterren in haar recensies en ze werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes! Haar programma ‘Kijk haar gaan’ werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar en is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket.

Ramon Chatrer is cabaretier en zanger. In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Verder was hij wekelijks te horen met een cabaretrubriek bij Giel Beelen op NPO Radio 2. In 2021 was hij finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling Roestplaats: een muzikale voorstelling over de lusten en driften die in ons mensen schuilen. Met rauwe kleinkunst en zang vanuit zijn tenen bespreekt Ramon Chatrer dat wat we al jaren verdrukken.”

De deelnemende artiesten treden op vanaf een pop-up buitenpodium. Op zondag 24 juli 2022 om 16 en 20 uur komen Anne Neuteboom en Ramon Charter. Op zondag 28 augustus om 16 en 20 uur komen Kiki Schippers en Musa. Iedere artiest treedt 40 minuten op. Kaartjes kosten 17,50 euro en zijn uitsluitend online te bestellen. Mensen kunnen als ze dat willen ook nog voor 34,50 euro per persoon een 3-gangen theaterdiner reserveren bij Brasserie Schovenhorst. Het diner kan ná de voorstelling van 16 uur of vóór de voorstelling van 20 uur geboekt.

Kaarten voor het Klapstoelkabaret en het theaterdiner bij Brasserie Schovenhorst zijn te bestellen via onze boekingspagina.