Veelgestelde vragen

Kaarten en reserveren

Hoe kan ik kaarten bestellen?

U kunt uw kaarten op de volgende manieren bestellen:

 • Internet
  Ga naar theaterstroud.nl en reserveer eenvoudig en snel. U ontvangt uw ticket(s) per e-mail. 
 • VVV-kantoor
  Bezoek het VVV-kantoor op Kerkplein 15 – in het centrum van Putten – en bestel daar uw kaarten, of neem telefonisch contact met het VVV-kantoor op middels 0341-351777.
 • Bestelformulier
  Vul het bestelformulier in met de voorstelling(en) van uw keuze en lever het formulier in bij het VVV-kantoor.
 • Kassa
  De kassa van Theater Stroud is één uur voor aanvang van iedere voorstelling geopend.
Kan ik mijn Podium Cadeaukaart bij Theater Stroud inleveren?

Ja, dat kan. U kunt zowel bij het VVV-kantoor in Putten als bij de kassa van Theater Stroud met uw Podium theaterkaart betalen. Online kan dat helaas (nog) niet.

Ik ben mijn entreebewijs verloren of vergeten. Wat nu?

Geef dit zo snel mogelijk aan bij het VVV-kantoor Putten of vlak voor de voorstelling bij de kassa van Theater Stroud, dan maken wij een kopie entreebewijs voor u. De oorspronkelijke kaart(en) is/zijn dan niet meer geldig.

Uw bezoek

Waar kan ik bij Theater Stroud parkeren?

Parkeren kan bij Theater Stroud voor de deur. Bent u er voor 19.00 uur? Gebruik dan een parkeerschijf. Wanneer de parkeerplaats bij Theater Stroud vol is, kunt u parkeren op het parkeerterrein achter het gemeentehuis (Brinkstraat).

Is Theater Stroud bereikbaar met het OV?

De Bushalte Brinkstraat ligt naast Theater Stroud. Hier stoppen de lijnen 101 en 205. Voor informatie over reistijden, verbindingen en prijzen kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 (€ 0,70 pm) of surf naar www.9292.nl.

Heeft Theater Stroud rolstoelplaatsen?

In de zaal van Theater Stroud zijn twee rolstoelplaatsen. Wilt u gebruikmaken van één van deze plekken? Neemt u dan telefonisch contact met ons op (06-15164273), of met het VVV-kantoor (0341-351777).

Ik ben te laat. Mag ik de zaal nog in?

Als de voorstelling al begonnen is blijven de deuren dicht. Meldt u zich in dat geval even bij het personeel. Zodra de voorstelling een pauze heeft dan laten zij u alsnog binnen.

‘Theater Stroud, kleinschalig maar groot in ambitie!‘

technische gegevens

Webdevelopment: Haagen Web & App