Vacature2019-04-28T12:00:53+00:00


PR & Marketing medewerker

Wat doe jij voor Theater Stroud?
Zodra er een voorstelling geboekt is door onze programmeur kom jij in actie. Je schrijft persberichten, verspreidt posters en flyers, schrijft nieuwbrieven en plaatst wervende teksten op de sociale media. Daarnaast verzorg je één keer per jaar het programmaboekje waarin alle voorstellingen van komend seizoen beschreven worden. Tenslotte heb je een adviserende rol naar de andere bestuursleden van het theaterteam. Alles om het publiek naar de theaterzaal te verleiden!

Dit heb je zéker in huis
Als jij aan theater denkt dan gaat je hart een beetje sneller kloppen. Je weet gewoon: dít wil ik aan de man brengen! Je snapt hoe je reclame moet maken en bent handig met woorden. Als PR & Marketingmedewerker weet je hoe de sociale media werken en vind je het leuk om het publiek met jouw ideeën te verleiden om naar de mooiste theatervoorstellingen te komen.

Dit krijg je ervoor terug
Een afwisselende vrijwilligers- en bestuursfunctie in het theaterteam van Theater Stroud. Als wederdienst mag jij de voorstellingen samen met een introducé gratis bezoeken. Je hoeft geen ervaren PR & Marketingmedewerker te zijn: als je zin en tijd hebt, leren wij je de rest!

Lijkt ’t je wat?
Reageer direct door een e-mail te sturen naar info@theaterstroud.nl. Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Neem dan contact met ons op 06 15 16 42 73.