21 sep
20:15

Week van de Dementie

Joris Linsen & Caramba

1 okt
20:15

De Liefde Voorbij

Debby Petter

23 okt
20:15

Richard Groenendijk

Voor iedereen beter

30 okt
20:15

Liften 2

Girls Night-Inn

Het doek is open!

Vanaf 25 september gaan wij weer 100% open. Koop dus snel je kaarten! 

Tip: Voorstelling uitverkocht? Schrijf je in voor de wachtlijst! Nu de maatregelen versoepeld zijn, zullen wij meer stoelen vrijgeven. Misschien overbodig om te zeggen: alle data zijn onder voorbehoud van de op dat moment geldende maatregelen.

 

KAARTEN BESTELLEN

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Wat een geluk dat ze er zijn: de vrijwilligers van Theater Stroud! Vind je het leuk om je in te zetten en betrokken te zijn bij ons theater? Lees hier dan snel verder... 

Als eerste op de hoogte?

Wil jij als eerste weten wanneer de kaartverkoop begint, en als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes? Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram, of schrijf je onder op deze pagina in voor de nieuwsbrief! 

‘Theater Stroud, kleinschalig maar groot in ambitie!‘

technische gegevens

Theaterbus

Zin in theater, maar geen vervoer? Theater Stroud en Stichting Welzijn Putten bieden met de Theaterbus dé oplossing. Vervoersproblemen hoeven een avondje uit niet meer in de weg te staan.

Voor vijf euro haalt de bus van Stichting Welzijn Putten u thuis op en brengt deze u na afloop weer thuis. Er is plek voor acht theatergangers. Een rollator meenemen is mogelijk, een rolstoel niet. 

Een plek reserveren in de Theaterbus (minimaal elf dagen voor de voorstelling) kan op werkdagen tussen 9 en 11 uur bij Stichting Welzijn Putten via telefoonnummer 0341-357078.

Let op! Op dit moment rijdt de Theaterbus in verband met corona niet. We hopen dat dit zo spoedig mogelijk weer kan.

Webdevelopment: Haagen Web & App