“Koning van de dieren is het beste dat Koning tot nu toe heeft gemaakt.”
THEATERKRANT (Keuze van de Criticus)


”Koning van de dieren is absoluut topentertainment (…) Niet te dik, niet te zwaar, maar precies voldoende om alle fijne grappen tot één geheel te smeden.”
HET PAROOL

“Koning toont zijn grote verteltalent in een aantal langere dierenverhalen, die in groot tempo over elkaar heen buitelen.”
VOLKSKRANT (★★★★)
Martijn Koning
Koning van de dieren
28 maart 2019 om 20:15
Martijn is de koning van de dieren in zijn nieuwe theatershow. Dieren speelden altijd al een grote rol in zijn shows, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. Alle dieren komen langs! Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren. De voorstelling is hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. Volgens Het Parool: “Het hoofd van Martijn Koning staat nooit stil. “Zo'n brein is een zegen voor een stand-upper. Koning is zich hyperbewust van wat er om hem heen gebeurt. Ook is hij een zeer beeldend verteller, die zijn schaamtevlucht uit een veel te dure kledingwinkel ontzettend geestig beschrijft. Die beschrijvingen maken hem uniek.''
Details
Genre
Cabaret
Datum
28 maart 2019
Aanvang
20:15
Prijs
€ 18.00

Mis deze voorstelling niet

Reserveer nu!


Reserveer in combinatie met een heerlijk theaterdiner