Theater Stroud verzorgt al 25 jaar de meest uiteenlopende voorstellingen in Putten. Van grote bekende namen tot kleine onontdekte pareltjes. Van cabaret, zang en pianospel tot vrolijk kindertheater en literaire lezingen. Een theatervoorstelling in het totaal vernieuwde Stroud biedt een verrassende, inspirerende en leuke avond uit. Voor iedereen.

Wat doe jij als secretaris voor Theater Stroud?
Jouw werk speelt zich voornamelijk áchter de schermen af:
– Je ondersteunt de voorzitter (en soms ook andere bestuursleden) met licht administratieve taken.
– In je eigen tempo en tijd houd je de e-mailbox bij. Je leest, beantwoordt en verstuurt berichten naar in- en externe partijen.
– Eén keer per maand stel je de agenda op voor de bestuursvergadering. Op de derde maandagavond van de maand notuleer je bij de bestuursvergadering.
– Aan het eind van het jaar stel je samen met het team het jaarverslag op en kijk je het met een kritisch oog na op schrijffoten.

Dit krijg je ervoor terug
Een afwisselende vrijwilligers- en bestuursfunctie in het theaterteam van Theater Stroud. Als wederdienst mag jij de voorstellingen samen met een introducé gratis bezoeken. Je hoeft geen ervaren secretaris te zijn: als je zin en tijd hebt, leren wij je de rest!

Lijkt ’t je wat?
Reageer direct door een e-mail te sturen naar secretaris@theaterstroud.nl. Wil je eerst meer
informatie voordat je solliciteert? Neem dan contact met ons op 06 15 16 42 73.