Maatregelen theaterbezoek

Update 26 november
De voorstellingen van Evert de Graaf op 11 december en Wibi Soerjadi op 17 december kunnen niet doorgaan. Iedereen die kaarten heeft voor deze voorstellingen, zal zo spoedig mogelijk nadere informatie ontvangen. 


We zijn erg blij u weer in Theater Stroud te mogen ontvangen. Om uw bezoek zo leuk en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen genomen.


Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid mogen we u welkom heten op vertoon van uw identiteitsbewijs én coronatoegangsbewijs in de vorm van een geldige QR-code (geprint of op uw mobiele telefoon). Dit is verplicht voor iedereen vanaf 14 jaar. Bij onze voorstellingen hoeft er, vanwege het coronatoegangsbewijs, geen afstand meer gehouden te worden.
 

Drie manieren om een coronatoegangsbewijs te maken

U kunt een coronatoegangsbewijs aanmaken in de CoronaCheck-App of uitprinten via Coronacheck.nl als u beschikt over één van de drie onderstaande bewijzen: 

 • Een negatieve testuitslag (testbewijs)
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Via Testen voor Toegang maakt u een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in uw buurt
   
 • Een vaccinatiebewijs
  Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd. Vanaf 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd.
   
 • Bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs)
  Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas is het een geldig coronatoegangsbewijs.

Op deze site van de Rijksoverheid kunt u terecht voor de stappen die u dient te ondernemen om van uw test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code.

Het coronatoegangsbewijs is alleen geldig in combinatie met een legitimatiebewijs.

 

We wensen u een fijne voorstelling!

‘Theater Stroud, kleinschalig maar groot in ambitie!‘

technische gegevens

Webdevelopment: Haagen Web & App