Maatregelen theaterbezoek

 

We zijn erg blij u weer in Theater Stroud te mogen ontvangen. Om uw bezoek zo leuk en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen genomen.

 

Houd 1,5 meter afstand

Uiteraard is het geen probleem om dicht bij de mensen uit uw eigen huishouden te blijven, zoals partners, huisgenoten of uw gezin.

 

Volg altijd de hygiënemaatregelen

Was regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, gebruik papieren zakdoekjes, schud geen handen en blijf thuis als u zich niet lekker voelt. Bij de ingang staat een desinfectiepaal.

 

Volg de looproute

Volg zo veel mogelijk de looproute in Stroud. Dit staat aangegeven met stickers op de vloer of wordt u aangegeven door medewerkers van (Theater) Stroud.

 

Betaal met pin

In principe heeft u al betaald voor uw kaartje en (pauze)drankje. Moet u toch nog iets afrekenen dan bij voorkeur met contactloos betalen en pin.

 

Volg aanwijzingen personeel op

Medewerkers en vrijwilligers kunnen u aanwijzingen geven om u te helpen de maatregelen zo goed mogelijk te volgen.

 


 

 

Maatregelen voor uw theaterbezoek

 

Neem uw ticket mee

Neem uw ticket altijd digitaal of geprint mee.
Tickets kunnen alleen online gekocht worden. De kassa van Theater Stroud is gesloten. Het is dus niet mogelijk om vlak voor aanvang een ticket te kopen. 

 

Entree met tijdslot

We openen onze deuren ruim voor de voorstelling begint. U komt het theater binnen op basis van een vooraf aangegeven tijdslot. Bij aankomst wordt u door ons verwelkomt en de weg gewezen. Bij de ingang controleren wij uw ticket, die u digitaal of geprint mee heeft genomen. Ook vragen we u of u gezond bent en mogen wij u eventueel verzoeken de voorstelling niet te bezoeken.
Kom alstublieft binnen uw tijdslot, dit bevordert de doorstroming en voorkomt lange wachtrijen.

 

Servicemail

Een dag voor de voorstelling ontvangt u een servicemail met de belangrijkste informatie, waaronder het tijdslot waarbinnen u het theater binnen kunt gaan.

 

Geen garderobe, toiletten beperkt open

Uw jas mag anders dan normaal mee naar de theaterzaal. De garderobe is niet in gebruik. Bent u thuis al naar het toilet geweest? Dan heeft u zich goed voorbereid! Toch hoge nood? Onze toiletten zijn beperkt geopend.

 

Plaats in de zaal

Bij de ingang van de zaal krijgt u een plaats toegewezen. U kunt naast uw gezelschap zitten, mits u uit hetzelfde huishouden komt. In onze zaal vindt u enkel een- en tweezitsplaatsen. Zo benutten we de maximale capaciteit van onze theaterzaal. We zorgen ervoor dat er voldoende afstand tussen u en de andere bezoekers is.

 

Na afloop

Blijf tijdens en na het applaus nog even zitten. Wij geven u instructies om de zaal te verlaten.

 

We wensen u een fijne voorstelling!

‘Theater Stroud, kleinschalig maar groot in ambitie!‘

technische gegevens

Webdevelopment: Haagen Web & App